Udvidelse per 01.01.2021

Birkerød Lægeklinik er blevet udvidet per 01.01.2021.

Praktiserende læge Cecilie Villum Jensen har overtaget læge Anders Peter Winthers klinik, som er blevet sammenlagt med Birkerød Lægeklinik. Det betyder, at Birkerød Lægeklinik nu er en kompagniskabspraksis, hvor I fremover har 2 faste læger.

At vi er flere læger giver en stor fleksibilitet. Vi lægger dog vægt på, at vores patienter frit kan vælge mellem os ved planlagte konsultationer, da en længerevarende, tryg og personlig relation er væsentlig. Dette kan dog ikke altid imødekommes ved akutte henvendelser.

Klinikken fortsætter under navnet Birkerød Lægeklinik.

Jordemoder Anne-Julie Stougaard fortsætter med at arbejde hos os, men sygeplejerske Anne Hjort Bentsen, som tidligere har været ansat hos læge Anders Peter Winther, har fundet en ny stilling og ophører hos os med udgangen af februar. Vi har ansat en ny sygeplejerske per 01.04.2021, som vil glæder os til at byde velkommen.

De første måneder bliver pladsen lidt trang, indtil vores nye lokaler står klar, og vi håber på jeres forståelse.

Men i slutningen af foråret 2021 vil vi flytte i nyrenoverede lokaler beliggende Nørrevang 2 i Birkerød. Vi glæder os til at byde jer velkomne i de nye lokaler, som er beliggende centralt i byen, tæt på SPAR købmanden. Der er gode parkeringsforhold, bus 500S og 197 standser tæt på, og lokalerne er handicapvenlige.

Den præcise dato for flytning til Nørrevang 2 meldes ud senere i 2021.

Med venlig hilsen

Linda Wiman og Cecilie Villum Jensen